Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről

Tájékoztatom, hogy adatai a Trend Bau Kft. (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23.) közvetlen üzletszerzési listájára kerülnek fel, melynek értelmében adatait további ajánlattételek, marketing és reklámanyagok küldéséhez, és üzletszerzéshez használjuk fel.

A Trend Bau Kft. tájékoztatja a www.tihanykapuja.hu oldalra látogatókat az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról. Adatkezelési gyakorlatunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényen (továbbiakban: Info tv.) alapszik.

1. Adatkezelők

Az adatkezelő a Trend Bau Kft. (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23.) (továbbiakban Trend Bau Kft.).

2. A kezelt adatok köre

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • keresett lakás mérete
  • garázs, tároló utáni érdeklődés

A látogató a honlapon történő ajánlatkérés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait a Trend Bau Kft. jelen tájékoztatóban meghatározott céllal kezelje.

3. Az adatkezelés célja

A látogató a honlapon történő ajánlatkérés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait a Trend Bau Kft. jelen tájékoztatóban meghatározott céllal kezelje.

4. Az adatkezelés jogalapja a www.tihanykapuja.hu oldalon adatot közlő látogató önkéntes hozzájárulása.
5. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés a regisztráció vagy az ajánlatkérés elküldésének napján kezdődik és a regisztráció vagy a keresési értesítéshez való hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb az adat közlésétől számított 3 évig tart.

6. A honlap üzemeltetője

A www.tihanykapuja.hu honlapot a Trend Bau Kft. (székhely: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23.) üzemelteti, az adatokat biztonságos szerveren tárolja. A látogatók által megadott személyes adatokat harmadik személynek nem továbbítja.

A www.tihanykapuja.hu honlapot a Trend Bau Kft. üzemelteti, az adatokat biztonságos szerveren tárolja. A látogatók által megadott személyes adatokat a Trend Bau Kft. nem továbbítja.

7. Az érintettek jogai

A honlapon adatot közlő látogató bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Trend Bau Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését.

Trend Bau Kft. a kérelem benyújtásától számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül eleget tesz a kérelemben foglaltaknak.

Jelen tájékoztató elolvasása után hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez, felhasználásához.

otp ingatlan ÉRTÉKESÍTÉS
+36 70 422 2959

Ingatlanjaink

Böngészd végig alaprajzainkat, és válaszd
ki a számodra legszimpatikusabbat.

T-1

L2, L3, L4, L8, L9, L10 lakások
46,34+12,94 m²

PDF letöltése

T-2

L1, L6, L7, L12 lakások
47,42+35,87 m²

PDF letöltése

T-3

L5, L11 lakások
71,94+32,5 m²

PDF letöltése

Trend Bau Kft.
1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 23.

Értékesítés

Németh Zoltán,
értékesítő
+36 70 422 2959